Xerox Concessionaire Limburg en Vlaams-Brabant: slimme machines, efficiënte software

Printen, kopiëren en nog zóveel meer? Xerox!

Zoekt uw bedrijf een dynamische partner voor aankoop en onderhoud van printers? Heeft uw school een nieuwe kopieermachine nodig? Of wilt u dringend besparen op de onnodige kosten bij het verwerken, opslaan, communiceren, printen en kopiëren van documenten?

Xerox is hét toonaangevende merk voor printers en kopieermachines. Met onze innovatieve hardware en software blijven we onze én uw concurrentie altijd een stap voor.

Meer weten over ons aanbod en de laatste vernieuwingen? Ga naar Xerox Concessionaire, ook bekend als Kantoor Automatisering Limburg.

 

Totaaloplossingen voor uw IT

De efficiënte werking van de IT in uw organisatie is maar zo sterk als de zwakste schakel. Vraag raad aan Xerox Concessionaire. Wij maken een nauwkeurige analyse van uw situatie en stellen een totaaloplossing voor – precies op uw maat. Een perfect evenwicht van de juiste apparaten, slimme verbindingen en de geknipte software voor uw situatie.

 

Uw efficiëntie omhoog, uw kosten … gekelderd

Vervangt u uw oude kopieermachine door een multifunctioneel model? Of wilt u de hele IT-stroom in uw bedrijf vlot trekken met één slimme totaaloplossing?

In beide gevallen zorgt Xerox Concessionaire voor een verhoogde efficiëntie. Uw medewerkers winnen tijd, uw organisatie wint aan kwaliteit. En bovendien bespaart u op kosten voor inkt, overbodige printers en papier.

Verlies geen seconde meer aan IT-problemen. Tover nu de oplossing op uw scherm!

 Bereken route